افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

از مال خر‌ها لوازم نخریم

  • کد خبر: ۱۱۵۳۸۰
  • ۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۰
از مال خر‌ها لوازم نخریم
کاهش قیمت‌های عجیب و غریب درباره بعضی از کالا‌ها باورپذیر نیست، مال خر‌ها گاهی حتی تا نصف یا یک سوم قیمت واقعی، کالایی را ارزان‌تر می‌فروشند، بنابراین در خرید چنین کالا‌هایی نهایت دقت را داشته باشیم. شاید این اجناس دزدی باشد و بعد از خرید آن‎، ما هم به ما ل خری متهم شویم.

فرزانه عمادی | شهرآرانیوز؛ باید توجه داشت که اثبات بی‌اطلاعی از سرقتی بودن مال در دادگاه بسیار دشوار است. شاید بهترین راهکار خرید نکردن از این افراد باشد تا در مظان اتهام قرار نگیریم.

مطابق قانون، اگر کسی با علم و اطلاع یا با وجود قرائن و اماراتی اطمینان آور مبنی بر اینکه این مال در نتیجه سرقت به دست این شخص رسیده، آن را از سارق به هر نحوی خریده باشد یا امانت گرفته باشد یا به وی هبه شده باشد یا موقتا به او سپرده تا آن را مخفی کند، تحت هر عنوانی، مال سرقتی را هر چند برای یک لحظه کوتاه از سارق دریافت کرده باشد به مجازات شش ماه تا سه سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم می‌شود.

در صورتی که متهم معامله اموال مسروقه را حرفه خود قرار داده باشد به حداکثر مجازات قانونی محکوم می‌شود؛ بنابراین نه تنها معامله اموال مسروقه جرم است، بلکه قبول کردن آن تحت هر عنوان نیز مجازات دارد و چنانچه خریدار مال مسروقه نتواند اثبات کند که به صورت حرفه‎ای این کاره نیست با مجازات سنگینی رو‎به‎رو می‎شود و آن هم زمانی است که بعد از خرید مال مسروقه نمی‎تواند ثابت کند که اولا از مسروقه بودن آن بی‎اطلاع بوده است و دوم؛ آن را برای فروش مجدد از سارق خریده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->